Cautare

724 de rezultate pentru "divizia elita clasament" (8.07 secunde)
Institutul "Cantacuzino" de la Iasi face parte dintre aceste valori, dintre acele institutii medicale cheie care au asigurat- si ar trebui sa o faca in continuare!- mentinerea sanatatii multor generatii din aceasta tara, reprezentand un esalon de elita al cercetarii in domeniul medical si multe, foarte multe produse medicale unice, care, de-a lungul deceniilor, au salvat milioane de vieti.
Cu acelasi prilej, ministrul Eugen Nicolaescu sublinia ca "ICF inseamna elita medicinii romanesti cu doi exponenti in cele mai inalte functii:
Traditia seculara de vinificatie corelata cu metodele moderne aplicate, creeaza vinuri de elita, care-si trag seva de pe podgoriile Tigheciului.
Copiii supradotati de azi pot forma elita intelectuala a Romaniei de maine, pot fi cei care care, in viitor vor descoperi noi tehnologii care sa schimbe soarta acestei tari si, poate, a intregii lumi;
Din pacate, in opinia lui Vallee, el a fost ignorat, daca nu chiar dispretuit, de catre elita intelectuala din Franta.
Mihai Lucan. Si, domnule profesor, cu ingaduinta dumneavoastra, dau curs unei parafraze despre elita transplantului romanesc : " frumosii nebuni ai transplantului romanesc".
Simpozionul 'Academician Nicolae Cajal' este o manifestare stiintifica de elita organizata in mod traditional, de Fundatia Academician Nicolae Cajal, Academia de Stiinte Medicale si Institutul de Virusologie 'St.
Decenii la rand, marinarii romani au fost cotati ca facand parte din elita mondiala. Scoala romaneasca de marina a dat flotei - pe vremea cand exista o flota -, precum si marile companii de navigatie, profesionisti de valoare.
In primul rand, prestigiul, performanta si profesionalismul Universitatii de Medicina si Farmacie din Tirgu Mures sunt reperele unui invatamant medical de elita, care aniverseaza anul acesta sapte decenii.
Acest premiu este acordat de catre o comisie stiintifica de elita ce include laureati ai premiului Nobel si recunoaste rezultate remarcabile obtinute pentru dezvoltarea unor terapii inovative pentru imbunatatirea vietii oamenilor.
Un prilej potrivit pentru a ne intalni din nou cu vinuri de elita si de a gusta pentru prima data Invartita Dacica si alte preparate sanatoase si gustoase, pregatite cu drag de chef-ul restaurantului La Bordei.
Horatiu Suciu, autorul a unui numar record de interventii de transplant de cord la copil.De asemenea, aceasta unitate de elita beneficiaza de aparatura foarte performanta, specialisti in tehnica medicala de SUA remarcand acest aspect definitoriu in asigurarea calitatii actului medical.
Cei de atunci, precum si cei din prezent, inclusiv studentii, au fost, sunt si vor fi elita economiei romanesti, la gradul de specialisti.
Donatorii de gena sunt vechii generali cu nerabdare de milionar, batrana elita informativa de la usa dictaturii ceausiste. Aceste slugi crude si informate din amurgul comunist au fost tehnologii raptului, singurii oameni care stiau, la o adica, cum se fac genocidul, miliardul sau lovitura de stat.
Poate ca raspunsul se afla in compozitia bauturii elita. Cognac ca un remediu pentru cei cu hipertensiune redusa Pentru persoanele cu tensiunea arteriala scazuta, la o doza de mai mult de 50 de grame, tensiunea creste.
Emmanuel Macron Model electoral bipolar Emmanuel Macron In logica unui model electoral care favorizeaza bipolaritatea, doar un om politic autodeclarat antisistem precum Macron - profund integrat in aceeasi elita pe care sustine ca vrea s-o reformeze - putea s-o sfideze fatis pe femeia care vrea sa dea peste cap a V-a Republica franceza.
Aceasta inseamna ca aproape un sfert din elita tarii dispare definitiv, impreuna cu intregul sau stoc de invatamant, cultura, cunostinte de specialitate etc., pe care nu le-a impartasit urmasilor directi.
Daca SRI nu livrase deja si rechizitoriile (se intampla, pentru a se optimiza circuitul) il alcatuiau chiar procurorii, intre care se remarcau cei din unitatile de elita care brevetasera metode noi de obtinere de probe prin mecanismele delatiunii si a provocarilor, trimitand apoi dosarele la Justitie.
Elita academica americana a fost prima infestata cu acest veritabil virus informational. Dupa universitati, marsul a continuat in scolile, liceele, studiourile de la Hollywood si mass media americana.
Echipa de babe democrate si populare de la Parlamentul din Bruxelles, aflata sub comanda Monicai Macovei, a facut toate presiunile posibile pentru ca fosta anticorupta (acuzata de coruptie!) sa fie nominalizata pentru functia de europrocuror inainte de termen - Curtea de Apel Ploiesti a revocat mandatul de arestare pe numele lui Ghita dat de catre unitatea de elita.
google-analytics.com